top of page

Bij STUDIO 7 bieden wij diverse trainingen aan, voor ieder wat wils! Al deze lessen hebben een gezonder en mobieler lichaam als doel.

Total Body Workout

Met deze Workout werk je aan alle spieren in je lichaam. Je traint ze én je stretcht ze. De inhoud van deze lessen varieert per keer, maar ze zijn altijd toegankelijk en in te schalen naar eigen niveau! Er wordt soms ook gewerkt met attributen. Een mix van kracht, stabiliteit, flexibiliteit en conditie. Zijn er bepaalde bewegingen die beperkt worden? Communiceer deze met onze docenten en wij helpen je graag. Zorgen de beperkingen voor een te grote uitdaging? Neem eens een kijkje bij onze Therapeutische Workout!

Ballet / Houding Workout

Uniek in de regio! De lessen worden verzorgd door een ervaren ballerina. Voor deze lessen heb je geen balletachtergrond nodig en is dus geschikt voor iedereen (jong & oud). Ontwikkel gratie, schoonheid en kracht. Je krijgt er een lange slanke spieren, een mooie houding, plattere buik en sterk lijf van, waardoor je je met de elegantie van een ballerina kunt bewegen. Doordat je heel geconcentreerd met je lichaam bezig bent, ontwikkel je een groter lichaamsbewustzijn. Je leert om vloeiend te bewegen, met een betere houding als resultaat. En natuurlijk zorgt de inspanning van de les voor een blos op je wangen en een blij hart! Bij deze lessen maken wij o.a. gebruik van de mat, de barre en attributen. De les omvat trainingen, geen choreografie/dans. 

Therapeutische Workout

Is beweging door leeftijd of blessureleed een fysieke of mentale uitdaging voor u? Volg dan de goed onderbouwde, niet belastende "Therapeutische Workout 55+". Deze lessen zijn zeer laagdrempelig van aard en geschikt voor iedereen. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een mat, stoel, barre en attributen. Interesse in de Therapeutische Workout 55+? Stuur gerust een berichtje of bel ons (06-13875001).

Vraag een proefles aan

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op per WhatsApp.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

FullSizeRender 5.jpg

WORKOUT

bottom of page