top of page

Bij Studio 7 bieden wij veelzijdige yogalessen aan. Elke les is uniek, op maat gemaakt en houdt rekening met groepsdynamiek, seizoen en het weer. Ontdek wat bij je past en kijk op ons rooster om te zien wanneer welke les gegeven wordt.

Hatha Yoga

Hatha yoga wordt gezien als de basis van veel andere yogastijlen. Het is eigenlijk een beetje de moeder binnen de yoga. Hoeveel kinderen en kleinkinderen ze ook krijgt, uiteindelijk ligt de basis bij haar. Onze lessen zijn vrij ingevuld en daarmee uniek van aard. Naast de primaire invloeden van Hatha komen ook vele andere stijlen langs binnen de lessen.

 

Yoga & Relax

Onze YOGA & RELAX is je een ideale eerste stap binnen de wereld van yoga. Zo maak je kennis met basis asana's (houdingen) en zorgen wij voor een sfeer waarin je lekker kunt ontspannen. Deze les is laagdrempelig ingericht en basis van aard. Hier maak je kennis met yoga als bewegingsvorm.

Therapeutische Yoga

Onze THERAPEUTISCHE YOGA is zeer laagdrempelig. Geschikt voor iedereen, ook voor mensen waarbij beweging een fysieke of mentale uitdaging is. De les is met name ingericht op het mogen zijn, eenvoudige beweging en meditatie met enige regelmaat.

YOGA

Vraag een proefles aan

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op per WhatsApp.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

FullSizeRender 5.jpg
bottom of page