top of page

CORONA MAATREGELEN

WIJ ZIJN OPEN!

Onze lessen zullen  fysiek & online worden aangeboden.

BESTE LEDEN

Wij zijn weer open! Vanaf maandag 17 januari  2022 zullen wij onze deuren weer openstellen voor een ieder! Kom gezellig werken aan je gezondheid en laten wij er een goed 2022 van maken!

Online.

Wij bieden onze leden de komende tijd de mogelijkheid om online lessen te volgen. Wij hebben een database met meer dan 150 video’s! Volg alleen of samen met je huishouden een leuke les van bijvoorbeeld Lies, Mark of een ander. Deze collectie zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe online video’s.

 

Graag willen wij onze waardering uitspreken naar al onze leden, jong en oud. Jullie hebben samen met ons er alles aan gedaan om een verschil te maken. Daarnaast hebben jullie ons massaal gesteund in de moeilijke tijden van deze crisis. Onze dank is groot! Laten we samen onze schouders eronder zetten om met elkaar deze coronacrisis te overwinnen.

 

Meer vragen? WhatsApp ons gerust op 06 13 87 50 01 (Lies)

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Is Studio 7 open?
A: Ja! Wij zijn ontzettend blij (voor ons én voor jullie) dat wij weer open mogen! 

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de COVID-19?
A: Deze situatie wordt niet gezien als een uitzondering. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing (algemene voorwaarden).

V: Kan Studio 7 mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen.

V: Heb ik recht op terugbetaling van mijn lidmaatschap?

A: Het is voor iedereen een hele moeilijke tijd. Maar de situatie zoals deze zich voordoet is geen directe reden tot restitutie. De voorwaarden van het contract blijven bestaan en wij doen er op het moment alles aan – binnen ons kunnen – om onze leden (groot en klein) zoveel mogelijk te bieden in deze tijd. Zo hebben wij de afgelopen periode online-, live- en buitenlessen georganiseerd. Nu hebben wij ruim 150 (!) online video's op onze site. Doe mee!

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen!
Wij willen er graag ook voor jullie zijn na deze crisis. Steun ons in deze tijd en maak dit mogelijk! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen.

V: Studio 7 heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club fysiek dicht is?
A: Ja, wij zijn bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom bieden wij  alternatieven. Zo hebben wij  buitenlessen georganiseerd en online thuissporten aangeboden. Doe mee!

bottom of page