1/4

Zumba Fitness

 

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij Zumba doe je fitnessoefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics.

 

De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wereldwijd zijn er Zumba-instructeurs, en worden de Zumba-dvd's via internet verkocht. Zumba is een geregistreerde merknaam. Instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam Zumba te mogen geven.

Zumba Toning: om te vormen en te verstevigen.

Een Zumba Toning les gebruikt dezelfde geweldige muziek en bewegingen maar voegt extra fitness bewegingen toe en richt zich op bepaalde lichaamsdelen. Doormiddel van speciale toning sticks worden specifieke fitness bewegingen toegevoegd om belangrijke spiergroepen te bereiken.

 

Een Zumba Toning les bestaat uit: squats, lunges, stoten boven het hoofd en laterale strekkingen bijvoorbeeld. Omdat de gewichten zo licht zijn kun je nog steeds je normale Zumba Merengue, Salsa, Cumbia, buikdansen, Rumba, Tango, Cha Cha doen terwijl je meer calorieen verbrandt en je spieren beter vormt.

 

Bekijk het lesrooster voor de lestijden.

 

Trainen tijdens de vakantieperiode:

Er zijn geen zaallessen tijdens de door ons aangehouden schoolvakanties. Wel kunnen wij onze Club7members (zie abonnementsvormen) de service verlenen om tijdens de schoolvakanties gebruik te maken van onze fitness afdeling. Deze ruimte is tijdens de vakantieperiode altijd geopend. Voor verdere informatie kunt u bij de docent(e) terecht.

STUDIO 7

ROCKANJE

  • Facebook
  • Instagram

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp

0613875001