WORKOUT

LESTIJDEN

Maandag

20:00 - 21:00

21:00 - 22:00 *

Dinsdag

09:30 - 10:30

Woensdag

09:30 - 10:30

 

* Lage intensiteit.

Donderdag

09:30 - 10:30

 

Zaterdag

09:00 - 10:00

10:00 - 11:00

Studio 7 Workouts

STUDIO 7 WORKOUT

De bij uitstek geschikte uitgebalanceerde les voor man & vrouw. Wij werken op muziek en proberen iedere leeftijd en ieder niveau tegemoet te komen. De les duurt 60 minuten en bestaat uit allerlei oefeningen. De oefeningen zijn gericht op de verschillende spiergroepen van het lichaam, waaronder de buik-, bil- en been- en armspieren.

 

Er wordt gewerkt aan spierkracht, souplesse, coördinatie, balans, en conditie. Ook aan de houding van je lichaam wordt aandacht besteed, waarbij rekening wordt gehouden met de spiergroepen die de vrouw het belangrijkst vindt. De les is de laatste 30 jaar zo ontwikkeld en uitgebalanceerd, dat je er weinig of geen blessures aan over kunt houden. Eén of twee keer per week een training, en je hebt minimaal aan gewrichts of rugklachten.

De opbouw van de les:

De les duurt 60 minuten. We beginnen de eerste minuten met het opwarmen van de spieren. Hierna wordt overgegaan op oefeningen die de spieren versterken, waarbij eventueel wel of niet gebruik wordt gemaakt van gewichtjes, sportelastieken en kettlebells. De oefeningen worden zowel staand als liggend gedaan.

Na de versterkende oefeningen volgen de rek oefeningen, zodat je lichaam in balans blijft. Door middel van springen wordt er aan conditie gewerkt, nooit langer dan 6 minuten. De les wordt afgesloten met een cooling-down. De lessen worden niet saai, door variatie van lesstof en muziek.