top of page

PRIVÉLESSEN

block page.png

MENS SANA IN CORPORE SANO

'Een gezonde geest, in een gezond lichaam'

Mark van Heck
WORKOUT • PILATES  YOGA

Al ruim 15 jaar is Mark werkzaam bij STUDIO 7 als trainer. Voorheen als fitnesstrainer en tegenwoordig als veelzijdig lesdocent.

Werk met bewustzijn aan je gezondheid en vind je kracht.

Samen met Mark creëer je na een vrijblijvend intakegesprek een plan afgestemd op jouw bewegingsdoelstellingen. Met zijn specialisme in pilates en zijn ervaring uit de fitness- en yoga wereld werken wij met bewustzijn aan jouw gezondheid en vind je jouw kracht.

Door zijn
veelzijdigheid is Mark in staat om veel verschillende soorten trainingen te geven. Van functioneel trainen met het oog op intermusculaire coördinatie tot workouts, pilates, barre sessies en yoga(workouts). Daardoor zijn zijn sessies geschikt voor alle doelgroepen en doeleinden. (On)ervaren sporters, jeugd en senioren. 


Interesse in een privésessie? Dit kan één-op-één maar ook in small group verband. De sessies worden bij ons in de Studio georganiseerd of op locatie. Ook is het mogelijk om privé, small group of groepslessen te organiseren voor
bedrijfsmatige doeleinden (zoals bedrijfsfitness, houding&ontspanning, pilates of yoga). Gezond personeel is goud waard voor uw bedrijf! Neem gerust contact op met Mark!

IMG_0935 4.jpg

Privéles

45 minuten

€45 per sessie

WhatsApp_Icon.png

Interesse? Neem gerust contact op met MARK via WhatsApp: 06 - 50 62 50 80

Foto van Mark
bottom of page