1/3

C" Fit Outdoor

 

C" Fit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

 

De filosofie achter C" Fit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden. Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de C" Fit bewegingen te leren en een intensieve training WOD (Workout of the Day) van 10 à 20 minuten.

 

Vaak worden de resultaten van deze WOD op eenwhiteboard bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen. Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van C" Fit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

 

Vanaf januari 2015 organiseren wij C" Fit lessen.

 

Aanmelden kan via het inschrijfbord in onze lounge of via de Studio 7 App.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat 8 deelnemers zich hebben aangemeld gaat de les officieel door. Inbegrepen in het CLUB 7 all-in abonnement, voor niet leden en andere studio 7 abonnementen zijn de kosten 10,- per les. 

 

Startpunt: Voor het gebouw van Studio 7 Rockanje

 

Kijk voor tijden en foto's van de outdoor lessen op onze STUDIO 7 APP.