COVID-19 INFORMATIE STUDIO 7

UPDATE naar aanleiding van verlengende maatregelen 25-06-2020.

BESTE LEDEN,

 

Wij mogen weer open!

Vanaf woensdag 1 juli 2020 zullen wij onze lessen op reguliere wijze - maar conform alle  richtlijnen van de RIVM - hervatten! Zo zullen de lessen weer plaatsvinden in onze goed geventileerde zaal. Daarbij wordt er toezien op naleving van alle voor ons relevante richtlijnen.

Dank voor jullie steun
Studio 7 gaat door financieel lastige tijden heen waarbij we jullie steun hard nodig hebben. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat de tijd daar is gekomen dat ook wij onze deuren weer voor jullie mogen openen met een breed aanbod aan lessen. Jullie steun is essentieel en wordt heel erg gewaardeerd.  

Hopelijk tot snel!

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Is Studio 7 open?
A: Ja! Vol overtuiging en met blijdschap kunnen wij weer onze deuren openen! Wij mogen binnenactiviteiten organiseren voor alle leeftijdscategorieën mits de regels van het RIVM gevolgd worden. Deze activiteiten zullen georganiseerd worden in ons goed geventileerde en unieke zaal.

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de COVID-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om georganiseerde binnenlessen te volgen.

V: Kan Studio 7 mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen.

V: Geldt dit ook voor kinderlessen?

A: Je kunt het lidmaatschap ook voor de kinderen blijven gebruiken, dankzij de mogelijkheid om georganiseerde binnenlessen te volgen. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Heb ik recht op terugbetaling van mijn lidmaatschap?

A: Het is voor iedereen een hele moeilijke tijd. Maar de situatie zoals deze zich voordoet is geen directe reden tot restitutie. De voorwaarden van het contract blijven bestaan en wij doen er op het moment alles aan – binnen ons kunnen – om onze leden (groot en klein) zoveel mogelijk te bieden in deze tijd. Zo hebben wij de afgelopen periode online- en buitenlessen georganiseerd en zullen wij per 1 juli 2020 weer onze deuren mogen openen.

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen!
Wij willen er graag ook voor jullie zijn na 1 juli 2020. Steun ons in deze tijd en maak dit mogelijk! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen.

V: Studio 7 heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club fysiek dicht is?
A: Ja, wij zijn bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom bieden wij  alternatieven. Zo hebben wij  buitenlessen georganiseerd en online thuissporten aangeboden. Per 1 juli 2020 mogen wij onze deuren weer openen!

STUDIO 7

ROCKANJE

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp

0613875001