COVID-19 INFORMATIE STUDIO 7

UPDATE naar aanleiding van verlengende maatregelen 06-05-2020.

BESTE LEDEN Als reactie op afgelopen persconferentie van 6 mei jl., willen wij jullie hierbij informeren over hoe Studio 7 hiermee omgaat en wat we jullie kunnen bieden de komende periode. 

Allereerst willen we jullie allemaal bedanken voor de hartverwarmende berichten die we hebben mogen ontvangen. De vele steunbetuigingen in de vorm van 'Ik blijf lid bij Studio 7!' doen ons heel goed. Daarom dank voor jullie steun en weet dat wij er alles aan doen om jullie weer zo snel mogelijk terug te zien in de Studio. 

Studio 7 aanbod
De afgelopen weken hebben we met veel liefde gewerkt aan Studio 7 Online om jullie, als alternatief voor onze Studio, thuis te laten genieten van jullie favoriete lessen van onze fijne Studio 7 docenten. Van hiphop tot moderne les, van pilates tot work-outs, korte en lange sessies. Meer dan 60 lessen waar jullie onbeperkt gebruik van kunnen maken. Individueel, samen met je broer, zus of dochter, als partners. Het hele gezin mag meedoen! 

Alle lessen staan op onze website www.studio7rockanje.com in Studio 7 Online, je hebt alleen een inlogcode nodig. Deze niet meer bij de hand? Stuur dan een WhatsApp naar 06 138 750 01.


In de week van 11 mei starten wij – bij goed weer - met onze buitenactiviteiten: dans- en yogalessen en diverse work-outs op ons privédakterras ‘Rooftop’. Hiervoor hebben wij akkoord van de gemeente. De geplande lessen staan per week op onze website en Facebook-pagina, naast een uitleg van de deelnameregels. ‘Rooftop’ is geheel voorbereid voor onze lessen en biedt plek aan 15 mensen maximaal, dus vooraf aanmelden via de website graag!

 

Moeilijk te begrijpen overheidsbesluit
Wij weten allemaal dat door te bewegen onze weerstand opgebouwd wordt. Een belangrijk schild tegen een virus zoals Corona. Daarom begrijpen dan ook niet het uitstellen van opening voor dans-, sport- en yogastudio’s. Juist nu kunnen wij dit als samenleving zo goed gebruiken, voor zowel onze mentale als fysieke gezondheid.

Wij hebben natuurlijk niet stil gezeten de afgelopen weken en onderzocht wat mogelijk is in onze Studio met inachtneming van 1,5 meter afstand. Wij hebben een grote zaal met een zijentree, goede ventilatie en voldoende ruimte om afstand van elkaar te houden. Ook kunnen wij onze lessen zo opstellen dat we de afstand en hygiëne kunnen blijven garanderen. 

Wij zien niet dat opening van onze studio risicovoller zou zijn dan opening van een horecagelegenheid, zwembad of camping. Wij strijden daarom voor opening van onze Studio, maar zonder akkoord van de gemeente lopen wij een groot risico op een boete. En dat is wat wij nu niet kunnen dragen. 

Dank voor jullie steun
Studio 7 gaat door financieel lastige tijden heen waarbij we jullie steun hard nodig hebben. Wij hopen, als de tijd daar is, dat we de deuren weer voor jullie kunnen openen met een breed aanbod aan lessen. Jullie steun is essentieel en wordt heel erg gewaardeerd.  

Hopelijk tot snel!

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Is Studio 7 open?
A: Gedeeltelijk. Wij mogen buitenactiviteiten organiseren voor alle leeftijdscategorieën mits de regels van het RIVM gevolgd worden. Deze activiteiten zullen georganiseerd worden op ons privédakterras 'Rooftop'. Echter blijft onze club fysiek gesloten vanaf 16 maart 2020 tot mogelijk 1 juli 2020.

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om georganiseerde buitenlessen te volgen of via onze website thuis te trainen. Het is op dit moment niet mogelijk om het lidmaatschap te wijzigen.

V: Kan Studio 7 mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar voor nu bieden wij thuissporten aan via onze website. Wij zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. 

V: Geldt dit ook voor kinderlessen?

A: Je kunt het lidmaatschap ook voor de kinderen blijven gebruiken, dankzij de mogelijkheid om georganiseerde buitenlessen te volgen of via onze website thuis lessen te kunnen volgen. Ook bieden wij voor ouders de mogelijkheid van de online lessen te gebruik te kunnen maken om thuis fit te blijven. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Heb ik recht op terugbetaling van mijn lidmaatschap?

A: Het is voor iedereen een hele moeilijke tijd. Maar de situatie zoals deze zich voordoet is geen directe reden tot restitutie. De voorwaarden van het contract blijven bestaan en wij doen er op het moment alles aan – binnen ons kunnen – om onze leden (groot en klein) zoveel mogelijk te bieden in deze tijd, zoals online- en georganiseerde buitenlessen.

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen!
Wij willen er graag ook voor jullie zijn na (mogelijk) 1 juli 2020. Steun ons in deze tijd en maak dit mogelijk! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen.

V: Studio 7 heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club fysiek dicht is?
A: Ja, wij zijn bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom bieden wij twee alternatieven, georganiseerde buitenlessen en online thuissporten.

STUDIO 7

ROCKANJE

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp

0613875001