COVID-19 INFORMATIE STUDIO 7

WIJ ZIJN GESLOTEN, MAAR GAAN ONLINE DOOR!

Onze lessen zullen online worden aangeboden. Tot snel!

 

UPDATE naar aanleiding van de maatregelen 2-2-2021.

BESTE LEDEN

Naar aanleiding van de maatregelen van dinsdag 15 december 2020 moeten wij helaas de komende periode (tot uiterlijk dinsdag 2 maart 2021) onze deuren sluiten. Concreet betekent dit dat er geen fysieke lessen aangeboden kunnen worden tot aan het einde van deze periode.

 

De regel voor sport is als volgt:

  • Binnensportlocaties moeten sluiten.

  • Buitensport maximaal 2 personen. Groepsverband en -lessen zijn verboden.

 

Online.

Wij bieden onze leden de komende tijd de mogelijkheid om online lessen te volgen. Wij hebben een database met meer dan 70 video’s! Volg alleen of samen met je huishouden een leuke les van bijvoorbeeld Lies. Deze collectie zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe online video’s. En in de eerste weken van januari gaan wij ook starten met leuke live sessies.

 

Graag willen wij onze waardering uitspreken naar al onze leden, jong en oud. Jullie hebben samen met ons er alles aan gedaan om een verschil te maken. Daarnaast hebben jullie ons massaal gesteund in de moeilijke tijden van deze crisis. Onze dank is groot! Laten we samen onze schouders eronder zetten om met elkaar deze coronacrisis te overwinnen.

 

Wij willen iedereen een warme en gezellige kerst toewensen. Wij zien elkaar snel weer en gaan natuurlijk ná de kerstvakantie door op onze website!

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Is Studio 7 open?
A: Nee, helaas moeten wij onze deuren fysiek sluiten tot uiterlijk 2 maart 2021. Wel gaan wij online door! Zo staan er nu meer dan 125 (!) online video's op onze website. Doe mee!

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de COVID-19?
A: Deze situatie wordt niet gezien als een uitzondering. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing (algemene voorwaarden).

V: Kan Studio 7 mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen.

V: Geldt dit ook voor kinderlessen & jeugd t/m 17 jaar?

A: Helaas geldt dit ook voor de kinderlessen & jeugd t/m 17 jaar. Er staan online leuke lesvideo's, ook voor de kids! Na de kerstvakantie zullen wij weer extra video's maken en wellicht een leuke live sessie starten.

V: Heb ik recht op terugbetaling van mijn lidmaatschap?

A: Het is voor iedereen een hele moeilijke tijd. Maar de situatie zoals deze zich voordoet is geen directe reden tot restitutie. De voorwaarden van het contract blijven bestaan en wij doen er op het moment alles aan – binnen ons kunnen – om onze leden (groot en klein) zoveel mogelijk te bieden in deze tijd. Zo hebben wij de afgelopen periode online- en buitenlessen georganiseerd. Nu hebben wij ruim 125 (!) online video's op onze site. Doe mee!

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen!
Wij willen er graag ook voor jullie zijn na 2 maart 2021. Steun ons in deze tijd en maak dit mogelijk! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen.

V: Studio 7 heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club fysiek dicht is?
A: Ja, wij zijn bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom bieden wij  alternatieven. Zo hebben wij  buitenlessen georganiseerd en online thuissporten aangeboden. Per 2  maart 2021 hopen wij weer onze deuren te mogen openen!

STUDIO 7

ROCKANJE

  • Facebook
  • Instagram

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp

0613875001