Ballet voor kids

 

Vanaf vier jaar wordt er begonnen met algemene dansvorming. 

Tijdens dit kinderballet-uur wordt er gewerkt aan de basistechnieken van klassiek ballet. Het speels aanleren van dansplezier, coördinatie, muzikaliteit, discipline en een goede houding staat voorop. Dit alles wordt gegeven op een leuke speelse manier in vorm van oefeningen, spellen en thema’s. Er is veel aandacht voor de lichamelijk ontwikkeling en het sociaal omgaan met elkaar.De Kinderballet les is voor dansertjes van 4-6 jaar.

 

Vanaf ongeveer 6 jaar.

Vanaf zes jaar lijkt de structuur al meer op die van de klassieke balletles. 

Het is zeer goed voor de ontwikkeling van ritmegevoel en muzikaliteit en is conditioneel en vooral ook erg leuk om te doen!

 

Vanaf twaalf jaar mogen kinderen spitzen (balletschoenen met een harde punt in de neus waardoor je op je tenen kunt dansen). Voorwaarde is dat het kind er tot die tijd 2 keer per week klassiek ballet volgt voor het versterken van de voeten, enkels en rug.

 

Bekijk het lesrooster voor de lestijden.

 

 

Voor meer info:
Voor meer info:

Streetdance voor kids

 

Streetdance is voor kinderen vanaf 6 jaar. Je hoeft geen speciale dans basis te hebben. Vanaf 6 jaar is het mogelijk om aan Streetdance te doen. Dit zijn de kinder Steetdance groepen. De lessen worden gegeven aan verschillende leeftijds categorieën, waaronder 7 jaar, 14 jaar, 17 jaar, en volwassenen.

De lessen worden op de verschillende groepen aangepast door andere bewegingen en muziek te gebruiken. Zo kan iedereen het leren en er plezier in hebben.

 

Bekijk het lesrooster voor de lestijden.

 

 

STUDIO 7

ROCKANJE

  • Facebook
  • Instagram

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp

0613875001