1/5

Bokstraining

 

Dit is dé echte traditionele stoere boks training. Conditionele groepslessen in een sportieve gezellige sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van originele bokszakken, bokshandschoenen, springtouwen en dumbells.

Boksen als lichaamsoefening:

Het boksen als lichaamsoefening legt het accent op de bokstraining, die om haar totale karakter gewaardeerd wordt. Bij het boksen is het hele lichaam in actie.

Er wordt veel spierarbeid verricht, wat een intensivering betekent van het zenuwstelsel, de ademhaling en de bloedsomloop. Bovendien moeten het skelet en de organen een grote belasting kunnen opbrengen. Door bokstraining treedt een vergroting van het fysiologisch prestatievermogen op.

De Mondbeschermer:

Het bitje is bedoeld om de onderkaak en de bovenkaak vast op elkaar te houden. Zij geeft steun aan het gebit en ook aan de onderkaak. Ook voorkomt een goede mondbeschermer beschadigingen aan lippen en tong. Draag altijd je mondbeschermer, ook tijdens training. Ten eerste voor de gewenning en ten tweede, omdat een ongelukje in een klein hoekje zit. Met een bitje in houd je ook sneller je kaken op elkaar. Wie wel eens een stoot heeft gehad terwijl hij zijn mond open had, zal dat niet gauw meer vergeten. 

 

Bandages:

Bandages dienen om de handen te beschermen en de vingerkootjes en handwortelbeentjes steun te geven, dit om blessures te voorkomen. Bandages zijn niet bedoeld om de stootkracht te vergroten, doch dienen uitsluitend ter bescherming van de handen. Zij geven steun aan de pols en voorkomen ontwrichtingen van de duim en vingers.

 

Bekijk het lesrooster voor de lestijden.

 

Trainen tijdens de vakantieperiode:

Er zijn geen zaallessen tijdens de door ons aangehouden schoolvakanties. Wel kunnen wij onze Club7members (zie abonnementsvormen) de service verlenen om tijdens de schoolvakanties gebruik te maken van onze fitness afdeling. Deze ruimte is tijdens de vakantieperiode altijd geopend. Voor verdere informatie kunt u bij de docent(e) terecht.

STUDIO 7

ROCKANJE

  • Facebook
  • Instagram

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp

0613875001