Body Support

 

 

8-10 Kg in 14 weken afvallen met normaal, gezond, gevarieerd en veel eten!

 

Wil je graag afvallen maar niet met shakes, maaltijdvervangers, eiwitdieet of andere producten? Wil je gewoon lekker gezond en veel eten?Dat kan bij Studio7 met Body Support.

 

Door gezond en regelmatig te eten, in combinatie met minimaal 3 x per week sporten, wordt de stofwisseling verhoogt en ga je meer vet verbranden. Body Support is een voedingsprogramma dat je leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema's gemaakt. Je krijgt iedere week een nieuwe eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu's met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodigt hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten: 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.Na de intake heb je wekelijks een afspraak met je afslankcoach voor wegen/meten, evalueren en je nieuwe eetschema.

1/12
1/7

Op een gezonde manier gewicht verliezen met als gevolg een lager vetpercentage.

1/4

Op gewicht blijven.

1/3

Bevordert het herstel en helpt overtraining voorkomen. Meer eten en toch een lager vetpercentage.

1/4

Keiharde massa voor degenen die doorgaan waar andere stoppen.

Wat is er zo anders aan Body Support?

 

Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie-inname.Hierdoor raak je snel een aantal kilo's kwijt, maar de stofwisseling komt daardoor op een laag pitje. Wanneer je weer terug gaat naar je normale dieet, reageert je lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet.

 

 

De kilo's vliegen er weer aan, de kans is groot dat je zwaarder wordt als voorheen.Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.Body Support leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Heb je dit eenmaal geleerd, dan zul je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit "lijnen" bestaan. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met Body Support leer je om meer te eten dan je gewend bent en toch af te vallen.

 

Body Support staat voor:

 

• Blijvende resultaten

• Verantwoord bezig zijn

• Een grotere weerstand

• Een sneller herstel

• Meer energie

• Een sterkere geest

• Lekker in je vel zitten

• Een nieuwe "lifestyle" 

STUDIO 7

ROCKANJE

  • Facebook
  • Instagram

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp

0613875001