ACTIEVOORWAARDEN

ZOMERFIT ACTIE 2015  STUDIO 7

 

(Drie maanden onbeperkt fitness)

 

 

 

 

 

Aankoopperiode Zomerfit actie:

 

In de periode tussen maandag 1 juni 2015 tot zaterdag 1 augustus 2015 kan het fitness actiepakket worden aangekocht. Voor of na deze periode is er geen sprake van een Zomerfit actie.

 

Gebruiksperiode van de Zomerfit actie:

 

De gebruiksperiode van de Zomerfit actie heeft een duur van drie aaneengesloten maanden (maximaal 91 dagen). Vanaf 1augustus 2015 moet men uiterlijk starten met het fitness actiepakket. De laatste dag dat men gebruik kan maken van het fitness actiepakket is zaterdag 31 oktober 2015, daarna is deze actie gestopt.

 

Wie komen er in aanmerking voor deze Zomerfit actie?

 

Voor niet leden en mensen die aan een Studio 7 actie hebben meegedaan kunnen de Zomerfit actie direct aankopen. Oud leden van Studio 7 kunnen de Zomerfit actie aankopen als het lidmaatschap tenminste 1 volle maand ontbonden is..

 

Wat houdt de Zomerfit actie in?

 

1. De onbeperkt fitness actie 2015 kost: € 99,00. Het volledige bedrag dient vooruit betaald te worden. De actie

    heeft een duur van drie maanden (91 dagen) en is persoonsgebonden.

 

2. Men mag drie maanden onbeperkt sporten, in de daarvoor ingerichte twee fitnessruimten. Men bepaalt zelfstandig het

    trainingsprogramma, traint handmatig (manual) op de toestellen zonder een verplichting van een trainingssleutel.    

    Deelnemen aan groepslessen of gebruikmaken van de groepsleszaal zit niet in het fitness actiepakket.

 

3. U hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

 

4. Er is geen sprake van een lidmaatschap, na de drie maanden (91 dagen) zijn er geen verplichtingen.

 

5. Aansluitend na het beëindigen van de Zomerfit actie kan men zonder inschrijfkosten het onbeperkt fitness abonnement

    (€ 34,95 p/m) of het Club 7 All-in abonnement (€ 55,00 p/m) aangaan.

 

Extra kosten:

 

- Fitness trainingsprogramma / TGS-sleutel / Eén op één fitnessbegeleiding:

Aan de Zomerfit actie zijn geen extra kosten verbonden. Indien men toch een fitness trainingsprogramma wenst worden er kosten in rekening gebracht, t.w: € 20,00 voor het maken van een fitness trainingsprogramma en € 10,00 per keer voor het aanpassen van het fitness trainingsprogramma. Indien men geen TGS-sleutel heeft voor het maken van een fitness trainingsprogramma, moet men een TGS-sleutel aanschaffen. De TGS-sleutel kost: € 20,00 (BORG) contant te betalen. De borg: € 20,00 krijgt u terug na controle. Bij beschadigingen en/of het niet werken van de sleutel wordt de borg niet terugbetaald. Wilt u naast het gemaakte fitness trainingsprogramma op de TGS-sleutel ook een één op één fitnessbegeleiding (duur ± 60 minuten), dan zijn de kosten daarvoor € 20,00. Onze fitnessinstructeur geeft u instructies, adviezen en leidt u door het gehele fitness trainingsprogramma.

 

- Dieetplan van Body Support:

Naast de onbeperkt fitness Zomerfit actie kunt u ook ter ondersteuning van uw bewegingsprogramma kiezen voor een professioneel voedingsprogramma. Dit is het dieetplan van Body Support. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen. Het Body Support dieetplan bestaat uit vier soorten programma’s: Weightloss (afvallen), Stabilize (op gewicht blijven), Fitness (sporten met een hoger eiwitpercentage dieet) en Muscle-Up (hardcore voedingsprogramma met gesupplementeerde voedingsschema’s). U kunt gebruik maken van het dieetplan zolang de actie loopt. U krijgt iedere twee weken per email een eetschema toegestuurd dat bestaat uit 14 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat u de komende twee weken nodig heeft. Ieder dagmenu bestaat uit zes eetmomenten, namelijk drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. De extra kosten voor dit professioneel voedingsprogramma in combinatie met de Zomerfit actie zijn: € 25,00 per maand.

 

 

Inschrijfformulier Zomerfit:

 

Klik op  inschrijfformulier  en lever het ingevuld in bij de receptie.

STUDIO 7

ROCKANJE

  • Facebook
  • Instagram

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp

0613875001